Program proběhlého ročníku 2014

Smetanova síň:

KAREL GOTT
BOOM! BAND JIŘÍHO DVOŘÁKA
JITKA ZELENKOVÁ
JANA KOCIANOVÁ
ONDŘEJ RUML
ROBO OPATOVSKÝ
DESmod
ČESKO-SLOVENSKÁ DISKOTÉKA

Grégrův/Palackého sál:

PIRATE SWING BAND
SLOVAK TANGO

Sladkovského/Riegrův sál:

folklorní soubor ŠARIŠAN
folklorní soubor LIMBORA
folklorní soubor a cimbálová muzika ĎATELINKA Ondreja Molotu
folklorní soubor POZDNÍ SBĚR

Kavárna:

LIDOVÁ HUDBA, CIMBÁLOVÁ MUZIKA

Slavnostním večerem provázely TEREZA KOSTKOVÁ a MAROŠ KRAMÁR.

 

Kulinarie 2014

V duchu hesla „To nejlepší z Česka a ze Slovenska“ se o jídlo postarali vybraní dodavatelé s výbornou kvalitou potravin a nápojů. Na stoly ve Smetanově síni se servírovalo česko-slovenské exkluzivní 6-tichodové menu v netradičním “duet” servisu. Catering zajišťovala společnost Vyšehrad 2000, a.s.

Smetanova síň 6-tichodové menu:

Couvert
Tmavé a světlé pečivo, škvarková a brynzová pomazánka

Studený předkrm
Carpacio z červené řepy s grilovaným kozím sýrem a rukolou
Domácí zvěřinová terina s mandlemi, podávaná s vypečenou slaninou, variací listových salátů a meruňkovou omáčkou

Hlavní jídlo
Slovenské brynzové halušky podávané s vykostěným jehněčím kolínkem pečeným na jalovci s přírodní silnou omáčkou
Husí roláda s mandlovou nádivkou a červené zelí zahušťované hruškami

Dezert
Dvoubarevný dortík z nugátu, hořké čokolády a lískových oříšků 
Grilované hruštičky macerované v dezertním víně a vanilkovou pěnou

V ostatních prostorách bylo občerstvení zajištěno formou bufetových stolů se studeným a teplým občerstvením.

Uvádíme výběr z nabídky hlavních jídel:

Rolovaná kukuřičná kuřátka s rozmarýnem a drceným pepřem podávaná se silnou redukcí ze šípkových povidel a červeného vína, bramborové noky
Pečená kachnička na kmínu, červené zelí s hruškami, muškátové knedlíčky sypané opečenou cibulkou
Jehněčí kýta na čerstvé majoránce s houbovým soté, suchými placičkami z kukuřičné mouky a fialových brambor
Slovenské halušky s pečenou slaninou a brynzou
Lokše s brynzou a pažitkou, lokše s husími játry
Domácí guláš z hovězího krku s plzeňským pivem
Pečení bažanti na červeném víně a bobkovém listě, omáčka ze švestkových povidel a krupicové placky se škvarkami

 

Nezapomněli jsme ani na naše nejvytrvalejší „plesající“, a proto jsme připravili i brzkou snídani, která byla servírována v prostorách Kavárny Obecního domu před ukončením programu v 5:30 hodin ráno. 

Kapustnica
Nakládaní utopenci
Uzené klobásy a maso s nakládanou zeleninou 
Míchaná vejce s cibulkou
Miniřízečky z vepřové panenky
Koktejlové párečky s hořčicí
Variace sýrů s hrozny a ořechy
Pečivo

V nabídce nápojů v průběhu celého večera byly nealkoholické studené a teplé nápoje, pivo, vybraná vína a sekty z ČR, SR a ze zahraničí.

 

Partneři 2014

Pro partnerské firmy plesu bylo připraveno několik úrovní partnerství. Děkujeme všem partnerům.

Média 2014

Společenská událost sezony 2014!

Tisková zpráva (česky)
Tisková zpráva (slovensky)

 

Fotogalerie 2014

© Copyright ČESKO-SLOVENSKÝ PLES s.r.o., ART OF WORD s.r.o. a SLOVENSKO-ČESKÁ SPOLEČNOST 2013–2017
Tyto stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejich správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. ROZUMÍM